Siirry sisältöön

Kevään 2012 urheiluaikataulut

28.11.2011

Pitkään odotettu rakennusprojekti valmistui ja olemme saaneet Hiisien urheilutunnit pidettäväksi Lehtisaaren päiväkodilla ja koululla. Uusi sali on ihanan valoisa – tervetuloa kaikki urheilemaan! Salin sisäänkäynti on talon takaa Kuusisaaren puolelta. Meillä on käytössä naisten ja miesten pukuhuoneet eli siellä voi käydä myös suihkussa.

Järjestämme seuraavia viikosta 2 alkaen (9.1.alkaen):

 

MAANANTAISIN

Jumppaa naisille kello 18-19 ja 19-20. Ohjaajana toimii Pirkko Pello.

Jumppien ohjelma on seuraavanlainen: sykettä nostava alku noin 20 min ja lihaskunto-osuus noin 20 min sekä venyttelyosuus noin 15 min. Jumpassa hyödynnetään erilaisia välineitä tunnilla kuten keppejä, käsipainoja palloja tai kuminauhoja. Tunnin teema toistuu 4 kertaa peräkkäin samana. Jumpat on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Tervetuloa mukaan!

Hinta keväältä 100 € (20 kertaa/1h). Kertamaksu 5 €. Viimeinen kerta 28.5.


TIISTAISIN

Liikuntaleikkikoulu 3-4 -vuotiaille 17.30-18.15 ja 5-6 -vuotiaille 18.15-19.00. Ohjaajana toimii Leeni Lecklin.

Liikuntaleikkikoulu tarjoaa lapsille monipuolista liikuntaa mihinkään lajiin sitoutumatta. Liikuntaleikkikoulussa käytetään työtapoja, jotka opettavat lasta oman kehon avulla ymmärtämään sellaisia käsitteitä, kuin pyöreä, leveä, kapea jne. Näiden käsitteiden oivaltaminen puolestaan auttaa lapsen ajattelun kehittymisessä. Liikuntaleikkikoulussa tuetaan tunteiden ilmaisua, luovuutta ja mielikuvitusta. Leikkien ja erilaisten liikuntaratojen avulla opitaan hahmottamaan paremmin omaa kehoa ja kehitetään perusliikuntataitoja. Ohjelma sopii kaikentasoisille pojille ja tytöille.

Hinta keväälle 50 € (15 kertaa). Viimeinen kerta 24.4.


KESKIVIIKKOISIN

Miesten jumppaa kello 18.00-18.50. Ohjaajana toimi Pirkko Pello.

Kaikentyyppistä jumppaa osallistujien toiveiden mukaan.

Hinta keväältä 100 € (20 kertaa/1h). Kertamaksu 5 €. Viimeinen kerta 28.5.

 

TORSTAISIN

Ala-aste ja eskari-ikäisten pelitunti kello 18-19. Ohjaajana toimi Meeri Hannula.

Ryhmässä pelataan kaikkia niitä pelejä, joita uudessa salissa on mahdollista tehdä. Soveltuu kaikentasoisille pojille ja tytöille.

Hinta keväälle 50 € (15 kertaa). Viimeinen kerta 24.4.

 

Joogaa naisille ja miehille kello 19-20.

Ohjaajana toimii Tiina Nissinen

Tunnilla teemme helppoa, rauhallista ’perusjoogaa’, joka sopii kaikille. Teemme asennot virtaavina liikesarjoina, hengityksen rytmittäminä, välillä pysähtyen liikkeisiin muutaman hengityksen ajaksi. Joogatunti sisältää myös rentoutumishetken tunnin lopussa. Tunnilla saatetaan käyttää myös musiikkia rytmittämään harjoitusta. 

Jooga-asennot (asanat) lisäävät kehon liikkuvuutta sekä kehittävät voimaa ja tasapainoa. Tietoinen, syvä hengitys rauhoittaa, poistaa stressiä ja lisää kykyä olla läsnä omassa kehossa. Tunnilla jokainen joogaa omista lähtökohdistaan ja liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tärkeintä on harjoituksesta nauttiminen! 

Pukeudu joogatunnille mukaviin, joustaviin vaatteisiin, joissa on helppo liikkua ja varaa mukaasi myös joko lämmin vaate ja villasukat tai viltti, jolla voit peittää itsesi loppurentoutusta varten. Oma matto mukaan jos sinulla on sellainen.

Hinta keväältä 100 € (20 kertaa/1h). Kertamaksu 5 €. Viimeinen kerta 28.5.

Annen jumppa on toistaiseksi tauolla, jatkamme sitä Annen äitiysloman jälkeen.

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN JUMPPIIN JA URHEILUIHIN!

 

MAKSUT

Urheilujen osallistumismaksut maksetaan Hiisien tilille NORDEA  139150-10417. Maksu tulee hoitaa ensimmäisen urheilukerran jälkeen (kertamaksut käydyn kerran jälkeen). Viestikenttään osallistujan nimi. Kertamaksun voi maksaa myös käteisellä ohjaajalle. Varaa tasaraha.

Urheilumaksujen lisäksi tulee maksaa Hiisien vuoden 2012 jäsenmaksu. Jäsenmaksu 2012: Aikuiset ja lapset 5€/hlö, perhejäsenmaksu 20€ ja kannatusjäsenmaksu 20€.  Myös jäsenmaksut (osallistujan tiedot viestikenttään) maksetaan Hiisien tilille NORDEA  139150-10417

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: