Siirry sisältöön

Ulkoliikunnat alkavat

14.4.2016

Sisäliikunnat jatkuvat vielä 12.5. asti, jonka jälkeen liikuntatilat on varattu kevätjuhlaharjoittelua varten. Ulkoliikunnat alkavat seuraavasti:

LASTEN JALKAPALLO alkaa maanantaina 18.4 klo 18 Lehtisaaren kentällä. Treenit pidetään aina maanantaisin klo 18-19 ja kevään viimeiset treenit ovat 30.5. Jos sataa reilummin, niin treenejä ei pidetä. Jalkapallo on tarkoitettu 6-9 vuotiaille ja ensisijaisesti lapsille, jotka eivät pelaa jalkapalloa harrastejoukkueissa (HJK tms.). Näin tasoerot eivät ole liian suuria.

PESÄPALLOA (kouluikäisille) pelataan maanantaisin Lehtisaaren urheilukentällä klo 19–20 ja niitä pidetään 18.4.- 30.5. Säävaraus.

PESÄPALLOA aikuisille kokeilemme maanantaina 25.4. kello 20-21. Jos pelaajia on tarpeeksi, jatketaan toukokuun ajan.

KOKO PERHEEN SAARISTOSUUNNISTUS maanantaina 13.6. kello 18. Kaikentasoisten ja ikäisten suunnistus. Lähtö Lehtisaaren kentältä. Alle kouluikäiset suunnistavat vanhempien kanssa, koululaiset vanhemman kanssa tai parina kaverin kanssa. Nopein perhepari ja kaveripari palkitaan!

Kaikki nämä ohjelmat ovat maksuttomia, osallistumisen edellytys on voimassa oleva Hiisien jäsenyys (vuoden 2016 jäsenmaksu maksettuna).

ETSIMME KOKENEITA OHJAAJIA

Tarvitsemme vakituisia tuuraajia tai pidempiaikaista ohjaajaa naisten ja miesten jumpille sekä vanhempi-lapsijumpalle. Mikäli olet itse kiinnostunut tai tuttavapiirissäsi on asiasta kiinnostunut, ole yhteydessä Eeva Hietalahteen (040 5861919 tai eeva.hietalahti@gmail.com.

LISÄTIETOJA Hiidet ry:n toiminnasta ja tapahtumista

MAKSUT

Jokaisen Hiisien tapahtumiin osallistujan toivotaan maksavan Hiisien vuoden 2016 vuosimaksu jos sitä ei ole aiemmin maksanut: Jäsenmaksu 2016: Aikuiset ja lapset 5 €/hlö, perhejäsenmaksu 20 € ja kannatusjäsenmaksu 20 €. Jäsenmaksu maksetaan Hiisien tilille (NORDEA) FI07 1391 5000 0104 17. Viitteeseen tiedoksi jäseneksi liittyvän koko nimi ja kotikunta.

HUOMIO VAKUUTUKSISTA JA MUISTA KÄYTÄNNÖN ASIOISTA

Muistutamme että Seuran jäsenet eivät ole vakuutettuja Seuran puolesta mahdollisen urheilussa tapahtuvan tapaturman takia, huolehdithan itse halutessasi vakuutukset.

Vanhempien tulee sopia lasten kanssa urheiluun tuleminen ja lähteminen, valvojilla ei ole mahdollisuutta kontrolloida lasten tulemisia ja menemisiä.

TERVETULOA MUKAAN HIISIEN TOIMINTAAN!

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: