Siirry sisältöön

Hiisien ulkoliikunnat alkavat 8.5.2017

23.4.2017

Moi kaikille!

Hiisien sisäliikunnat jatkuvat vielä to 4.5. asti, jonka jälkeen liikuntatilat on varattu koulun ja päiväkodin kevätjuhlaharjoittelua varten.

Ulkoliikunnat alkavat seuraavasti:

LASTEN JALKAPALLO alkaa ma 8.5. klo 18 Lehtisaaren kentällä. Harjoitukset pidetään aina maanantaisin klo 18-19 ja kevään viimeiset treenit ovat ma 12.6. Jos sataa kaatamalla, niin treenejä ei pidetä. Jalkapallo on tarkoitettu 6-9 vuotiaille ja ensisijaisesti lapsille, jotka eivät pelaa jalkapalloa harrastejoukkueissa (HJK tms.). Näin tasoerot eivät ole liian suuria.

PESÄPALLOA (kouluikäisille) pelataan maanantaisin Lehtisaaren urheilukentällä klo 19-20 ja harjoituksia pidetään 8.5.-12.6. Säävaraus.

Jalkapallo ja pesäpallo jatkuvat elokuussa.

JUOKSURYHMÄÄ AIKUISILLE kokeillaan ti 9.5. klo 18. Ensin kokoonnutaan Lehtisaaren kentällä ja sitten juostaan ”Saarikierros” (esim. Lehtisaari – Keilaniemi – Lauttasaari – Kaskisaari – Lehtisaari TAI Lehtisaari-Kaskisaari-Lehtisaari).  Juoksuryhmän tarkoituksena on saada saaristolaiset liikkeelle ja mikäli löytyy sopivasti samantasoisia juoksijoita, niin voidaan vaihtaa yhteystietoja ja luoda esim. WhatsAppiin juoksurinkejä. Vaikka osanottajia ei tulisikaan montaa, niin tämänkaltaisia tapahtumia on tarkoitus kokeilla myöhemminkin.

KOKO PERHEEN SAARISTOSUUNNISTUS pidetään kesäkuun alkupuolella. Tästä tiedotetaan tarkemmin toukokuun aikana. Kyseessä on kaikentasoisten ja ikäisten suunnistus. Lähtö Lehtisaaren kentältä. Alle kouluikäiset suunnistavat vanhempien kanssa, koululaiset vanhemman kanssa tai parina kaverin kanssa.

Kaikki nämä ohjelmat ovat maksuttomia, osallistumisen edellytys on voimassa oleva Hiisien jäsenyys (vuoden 2017 jäsenmaksu maksettuna).

Muistutuksena Hiisien jäsenmaksuista:

Jäsenmaksu 2017: Aikuiset ja lapset 5 €/hlö, perhejäsenmaksu 20 € ja kannatusjäsenmaksu 20 €. Jäsenmaksu maksetaan Hiisien tilille (NORDEA) FI07 1391 5000 0104 17. Viitteeseen tiedoksi jäseneksi liittyvän koko nimi ja kotikunta.

HUOMIO VAKUUTUKSISTA JA MUISTA KÄYTÄNNÖN ASIOISTA

Muistutamme, että Hiisien jäsenet eivät ole vakuutettuja seuran puolesta mahdollisen urheilussa tapahtuvan tapaturman takia, huolehdithan itse halutessasi vakuutukset.

Vanhempien tulee sopia lasten kanssa urheiluun tuleminen ja lähteminen, valvojilla ei ole mahdollisuutta kontrolloida lasten tulemisia ja menemisiä.

TERVETULOA MUKAAN HIISIEN TOIMINTAAN!

 

 

 

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: