Siirry sisältöön

JOOGAA TORSTAISIN KLO 19-20

4.3.2018

Hiisien järjestämässä joogassa on ollut viime aikoina hyvin tilaa. Sinne ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin. Mikäli jooga kiinnostaa, niin tule rohkeasti tunnille kokeilemaan. Jooga pidetään Lehtisaaren ala-asteen liikuntasalissa joka torstai klo 19-20. Tunnit jatkuvat toukokuun ensimmäiselle viikolle asti.

Tässä lyhyt kuvaus joogatunnista:

Kyseessä on dynaaminen hathajoogatunti. Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielen rauhoittaminen.

Tuntien aluksi hiljennytään rauhoittamaan mieltä hengitysharjoitusten avulla. Siitä ohjattu tunti etenee monipuolisilla kehoa vahvistavilla asennoilla ja liikesarjoilla. Harjoitus aloitetaan aurinkotervehdyksillä, joiden jälkeen jatketaan seisoma- ja istuma-asennoilla. Tunneilla venytetään ja voimistetaan kehoa monipuolisesti: joogan virtaavat ja avaavat liikkeet kehittävät sekä voimaa että liikkuvuutta kehossa. Tunnit koostuvat lempeiden ja dynaamisten liikkeiden yhdistelmästä. Tunti päättyy rentoutukseen.

Harjoitus tehdään paljain jaloin ja se sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin pidempään jooganneille. Ohjaaja näyttää tarvittaessa liikkeisiin eri vaihtoehtoja, jolloin jokainen pystyy löytämään itselleen sopivan tavan harjoitella. Jos mahdollista ota mukaan oma luistamaton joogamatto. Salilla on jumppamattoja käytettäväksi.

Tervetuloa kokeilemaan!

Hiidet ry

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: