Siirry sisältöön

Hiisien sisäliikunnat toistaiseksi jäissä

4.1.2021

Uudenmaan koronatilanne huononi viime vuoden lopussa ja seuraamme nyt aktiivisesti THL:n ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suosituksia: https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/alueellinen-koronavirusepidemiatilanne-ja-suositukset

Koronavirus on Uudellamaalla leviämisvaiheessa ja viimeisin THL:n suositus harrastustoimintaan liittyen on kirjattu seuraavasti: Kaikki organisoitu harrastustoiminta (mukaan lukien taiteen perusopetus) keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona. Suositus on voimassa 10.1.2021 saakka.

Uusia suosituksia odotellessa kannustamme saariston asukkaita omatoimiseen ulkoiluun. Toivottavasti juuri satanut lumipeite säilyy pitkälle kevääseen ja pääsemme nauttimaan aurinkoisista ulkoilusäistä. Tiedotamme sisäliikuntojen aloituksesta tarkemmin Hiidet ry:n kotisivuilla ja Facebook-sivuilla.

Liikunnallista uutta vuotta kaikille Kaskisaaren, Kuusisaaren ja Lehtisaaren asukkaille!

Hiidet ry

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: