Siirry sisältöön

Sinustako uusi seuratoimija?

17.4.2022

Hiidet ry kaipaa uusia ja aktiivisia seuratoimijoita. Tule mukaan vaikuttamaan saariston lasten ja aikuisten lähiliikuntamahdollisuuksiin. Hiidet ry on paikallinen urheiluseura, joka on liikuttanut alueen asukkaita jo vuodesta 1972.

Hiisien toimintaan on kuulunut perinteisesti jalkapallokoulua, lasten yu-kisoja ja erilaista sisäliikuntaa lasten liikkareista aikuisten hikijumppiin.

Etsimme nyt aktiivisesti uusia hallituksen jäseniä pyörittämään yhdistyksen toimintaa. Lisäksi olisi hienoa, jos ensi syksylle löytyisi vetäjiä lasten liikkareihin. Liikkarin ohjaajalle maksetaan palkkio.

Kaskisaari-Kuusisaari-Lehtisaari -alueella on mahtavat puitteet ulko- ja sisäliikuntaan. Ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään uutta harrastusta ympäri pääkaupunkiseutua, vaan hien voi saada pintaan myös täällä kotikulmilla. Mikäli tunnet vähänkään intohimoa erilaiseen liikkumiseen, lasten kanssa touhuamiseen tai yhdistystoiminnan pyörittämiseen, niin ota ihmeessä yhteyttä. Mietitään juuri Sinulle sopiva tapa olla mukana Hiidet ry:n toiminnassa. Tämä harrastus antaa hyvää mieltä ja oloa sekä itselle että muille. Lisätietoja seuran puheenjohtajalta (jorma.karila@aalto.fi tai p. 0405927096).

Hiisien vuosikokous järjestetään Lehtisaaren koulun ruokalassa ti 26.4.2022 klo 17:30 alkaen. Tule paikalle ja hyppää rohkeasti mukaan seuratoimintaan!

Liikunnallisin terveisin,

Hiidet ry

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: