Hiidet Ry on Lehtisaaressa, Kuusisaaressa ja Kaskisaaressa toimiva paikallinen urheiluseura.

Meistä

Hiidet Ry on Lehtisaaressa, Kuusisaaressa ja Kaskisaaressa toimiva paikallinen urheiluseura, joka järjestää ryhmäliikuntaa sekä urheilutapahtumia alueen lapsille ja aikuisille.

Toimintamme kantava ajatus on tarjota hauskaa, matalan kynnyksen lähiliikuntaa ja lisätä saaristomme yhteisöllisyyttä. Hiidet ovat liikuttaneet saariston asukkaita aktiivisesti jo yli 50 vuotta!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hiidet Ry urheiluseura Lehtisaari Helsinki

Aikuisten ryhmäliikunnat

Hiisien circuit training maanantaisin Lehtisaari

Circuit training maanantaisin

Circuit Training on intensiivinen harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät voima, kestävyys ja liikkuvuus. Treeni koostuu erilaisista liikkeistä, jotka suoritetaan peräkkäin aikarajan sisällä. Jokainen harjoitusvaihe haastaa eri lihasryhmät, pitäen treenin monipuolisena ja motivoivana.

Hiisien ulkojumppa aikuisille

Ulkojumppa

Ulkojumppakausi starttaa toukokuussa ja tuo vaihtelua perinteiseen sisäliikuntaan. Treeni koostuu erilaisista liikkeistä, jotka suoritetaan peräkkäin aikarajan sisällä. Jokainen harjoitusvaihe haastaa eri lihasryhmät, pitäen treenin monipuolisena ja motivoivana.

Keppijumppa Lehtisaari Aikuisten ryhmäliikunta

Kuntojumppa keskiviikkoisin klo 18.15–19.15

Keskiviikon kuntojumppa eli kehon muokkaustunti on vaihteleva liikuntatunti, jossa käytetään myös eri apuvälineitä hyväksi: keppejä, käsipainoja, pilatespalloja, kahvakuulaa tai vain jumppa-alustoja. Tunnin tarkoitus on kehittää lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Vinyasa-jooga aikuisille Helsinki

Vinyasa flow -jooga torstaisin klo 19–20

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta niin myös vinyasa flow-joogan. Tämä tunti tarjoaa dynaamisen ja virtaavan harjoituksen, joka vahvistaa kehoa, lisää joustavuutta ja rauhoittaa mieltä.

Lasten ryhmäliikunnat

Futistemppuilukurssi Lehtisaari

Futistemppuilu­kurssi

Futistemppuilukurssi on suunniteltu lapsille, jotka haluat kehittää taitojansa pallon kanssa ja oppia näyttäviä temppuja. Futistemppuilu kurssillamme tutustumme freestylefutikseen erilaisia temppuja tekemällä. Se on temppujen tekemistä jalkapallolla ja tässä lajissa vain mielikuvitus on rajana!

Kesän jalkapallokoulu Hiidet lehtisaari

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu on suunniteltu tarjoamaan alueen lapsille ikimuistoisia hetkiä jalkapallon parissa. Jalkapallokoulun tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tulla matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia ja pelaamaan alueen muiden lasten kanssa. Tekemisessä korostuu iloinen oppiminen ja yhdessä tekeminen.

Hiisien liikkari lapsille Helsinki

Liikkari 

Perinteinen liikuntaleikkikoulu eli liikkari on suunniteltu tarjoamaan iloista ja monipuolista liikuntaa alle kouluikäisille lapsille. Liikkarissa opitaan nauttimaan liikunnan riemusta leikkien ja pelaillen rennossa tunnelmassa.

Ajankohtaista

Huom! Temppufutis jää tauolle, eikä toteudu kevään 2024 aikana.

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?