Torstain Vinyasa Flow Jooga

Tämä tunti tarjoaa dynaamisen ja virtaavan harjoituksen, joka vahvistaa kehoa, lisää joustavuutta ja rauhoittaa mieltä.

Mikä on Vinyasa Flow Jooga:

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista, ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta niin myös vinyasa flow-joogan. 

Harjoituksissa korostuu tietoinen hengitys, kehonhallinta ja mielen rauhoittaminen. Flow-sanalla viitataan virtaavaan liikkeeseen ja vinyasa-sana taas viittaa hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen virtaaviksi liikesarjoiksi.

Vinyasa-jooga Lehtisaari Helsinki

Tuntien aluksi hiljennytään rauhoittamaan mieltä hengitysharjoitusten avulla

Tunti etenee monipuolisilla kehoa vahvistavilla asennoilla ja liikesarjoilla. Harjoitus aloitetaan lempeillä venytyksillä istuen, edeten siitä aurinkotervehdyksiin.

Lopuksi jatketaan seisoma- ja istuma-asennoilla.

Tunneilla venytetään ja voimistetaan kehoa monipuolisesti: joogan virtaavat ja avaavat liikkeet kehittävät sekä voimaa että liikkuvuutta kehossa. Tunnit koostuvat lempeiden ja dynaamisten liikkeiden yhdistelmästä. Tunti päättyy rentoutukseen.

Harjoitus tehdään paljain jaloin ja se sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin pidempään jooganneille. Ohjaaja näyttää tarvittaessa liikkeisiin eri vaihtoehtoja, jolloin jokainen pystyy löytämään itselleen sopivan tavan harjoitella. Jos mahdollista ota mukaan oma luistamaton joogamatto. Salilla on jumppamattoja käytettäväksi.

Kenelle sopii:

Tunti on avoin kaikille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut joogaaja. Tunnin intensiteettiä voi säätää oman mukavuustason mukaan, ja opettajamme tarjoaa vaihtoehtoisia liikkeitä, jotta jokainen voi harjoitella omalla tasollaan.

Ohjaaja:

Ohjaajana toimii Tiina Mäkelä. Hän on opiskellut erilaisia joogamuotoja 2000-luvun alusta ja on suorittanut RYT 200h joogaopettajakoulutuksen.

Treenitiedot:

Aika: torstaisin 11.1 – 23.5.2024 klo 19:00-20:00*
Paikka: Lehtisaaren päiväkodin ja koulun liikuntasali.
Hinta: Ryhmäliikunnan kausihinnat syksylle 2023 ovat:

150 EUR osallistuminen yhteen ryhmäliikuntaan (Kuntojumppa tai jooga)
230 EUR osallistuminen sekä kuntojumppaan että joogaan

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista.

*Päivämääriin saattaa tulla muutoksia riippuen päiväkodin/koulun tarpeista liikuntasalin käytölle.

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautumiset aikuisten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?