Keskiviikon kuntojumppa

Keskiviikon kuntojumppa eli kehon muokkaustunti on vaihteleva liikuntatunti, jossa käytetään myös eri apuvälineitä hyväksi: keppejä, käsipainoja, pilatespalloja, kahvakuulaa tai vain jumppa-alustoja. Tunnin tarkoitus on kehittää lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Kuntojumpassa yhdistyy monipuolisuus:

Tunti alkaa noin 15 min kestävällä alkulämmittelyllä, yleensä pystyasennossa tehden erilaisia helppoja askellus- tai tanssipainotteisia askellustekniikoita.

Lämmittelyn jälkeen keskitytään keskivartalon ja raajojen erilaisiin vahvistaviin ja kehonhallinnallisiin harjoitteisiin.

Lopuksi tehdään liikkuvuus-, venytys sekä rentoutusharjoitteet.

Kuntojumppa sopii kaikille Hiidet Ry

Tunnilla sovelletaan pilates- ja spiraalistabilaatioharjoitteita kehon syvien lihasten ja lihastuen vahvistamiseen. Tunneilla voi aina tehdä oman tuntemuksen mukaan harjoitteita kevennetysti.

Kenelle Kuntojumppa sopii:

Kuntojumppa sopii kaikille. Jokainen liike on muokattavissa omaan tahtiisi sopivaksi, joten voit osallistua juuri omalla mukavuusalueellasi. Tärkeintä on nauttia liikunnasta ja tuntea itsesi virkistyneeksi tunnin päätteeksi.

Ohjaajamme:

Kuntojumpan vetäjä Anne Toivanen on työfysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä FAF aerobic-ohjaaja. Ohjelma vaihtelee viikosta toiseen pitäen tunnit mielenkiintoisina. Tavoitteena on tarjota energinen tunti, joka kohottaa niin kuntoa kuin mielialaa.

Tuntitiedot:

Aika: Keskiviikkoisin 10.1.- 22.5.2024 klo 18:15-19:15*
Paikka: Lehtisaaren koulun ja päiväkodin liikuntasalissa
Hinta: Ryhmäliikunnan kausihinnat keväälle 2024 ovat:

150 EUR osallistuminen yhteen ryhmäliikuntaan
230 EUR osallistuminen sekä kuntojumppaan että joogaan

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista.

*Päivämääriin saattaa tulla muutoksia riippuen koulun/päiväkodin tarpeista liikuntasalin käytölle.

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautua voi verkkosivujemme kautta:

Ilmoittautumiset aikuisten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?