Futistemppuilukurssi

Hiidet Futistemppuilukurssi on suunniteltu lapsille, jotka haluat kehittää taitojansa pallon kanssa ja oppia näyttäviä temppuja. 

Kurssin sisältö:

Futistemppuilu kurssillamme tutustumme freestylefutikseen erilaisia temppuja tekemällä. Se on temppujen tekemistä jalkapallolla ja tässä lajissa vain mielikuvitus on rajana!

Temppuja voidaan tehdä seisten, istuen, yläkropalla, sekä käsillä seisoen ja niihin lisätään usein muita akrobaattisia ulottuvuuksia. Laji on siis todella monipuolinen ja loistava tapa kehittää liikunnallisia taitoja sekä pallon hallintaa.

futistemppuilukurssi Lehtisaari Kuusisaari Helsinki

Kenelle kurssi sopii:

Kurssi on avoin alakouluikäisille, kaiken tasoisille jalkapalloilijoille, jotka haluavat oppia uusia temppuja ja kehittää pallonhallintataitoja sekä saada lisää itseluottamusta pallon kanssa. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut pelaaja, saat kurssilta uusia työkaluja ja ideoita taitojesi kehittämiseen. Kurssin ilmapiiri on kannustava ja innostava – täällä jokainen saa loistaa omalla tavallaan.

Ohjaajan terveiset:

Kurssia vetää kokenut freestyle futaaja Alexander Wessberg, joka kuvailee freestyle-jalkapalloa elämäntyylikseen ja onkin lajissa moninkertainen suomenmestari ja meritoitunut maailmalla.

”Yksi toimintani lähtökohdista on ME-henkisyys. Tähän liittyy myös vahvasti toisten kannustaminen ja positiivinen asenne. Johdan omalla esimerkilläni, johon kuuluu arvostava vuorovaikutus ja yksilöllinen kohtaaminen.

Haluan luoda turvallisen ympäristön olla oma itsensä. Luottamuksen jälkeen uskaltaa kokeilla, opetella uutta ja heittäytyä mukaan. Mielikuvana haluan, että minusta ja toiminnastani jää tunne, että jokaikinen on tervetullut ja että toimintani on iloinen, eikä vakava asia. Toisen yrittäessä – elän täysillä mukana ja tempun onnistuessa innostun vähintäänkin yhtä paljon kuin itse tempun tekijä.

Jakamattoman huomioni kautta lapsi kokee tulleensa nähdyksi ja kuulluksi. Annan myös kannustavaa henkilökohtaista palautetta ja myönteistä suhtautumista jatkaa harjoittelua. Tulet aivan varmasti saavuttamaan pallon kanssa täysin uuden itseluottamuksen tason!”

Alexander Wessberg

Kurssitiedot:

Aika:
Paikka: Lehtisaaren päiväkodin ja koulun liikuntasali
Hinta:

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista. 

Ilmoittaudu mukaan:

Futistemppuilu tauolla kevätkauden 2024!

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?