Jalkapallokoulu

Mikä on kesän jalkapallokoulu:

Hiisien jalkapallokoulu on suunniteltu tarjoamaan alueen lapsille ikimuistoisia hetkiä jalkapallon parissa. Jalkapallokoulun tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tulla matalalla kynnyksellä kokeilemaan lajia ja pelaamaan alueen muiden lasten kanssa. Tekemisessä korostuu iloinen oppiminen ja yhdessä tekeminen.

Kesän jalkapallokoulu Hiidet

Mitä opimme:

Hiisien Jalkapallokoulussa keskitymme perustaitojen oppimiseen pelaamisen kautta. Lapset pääsevät kehittämään potkutekniikkaansa, harhautustaitojaan ja yhteistyötaitojaan leikkimielisissä harjoituksissa ja peleissä. Opetamme myös joukkueurheilun periaatteita, kuten reilua pelaamista, kunnioitusta muita kohtaan ja yhteistyötä kentällä.

Kenelle koulu sopii:

Hiisien Jalkapallokoulu on suunnattu kaikille 5-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat tutustua jalkapalloon tai kehittää jo olemassa olevia taitojaan. Olitpa vasta-alkaja tai innokas harrastaja, jalkapallokoulumme tarjoaa hauskaa ja kannustavaa toimintaa kaiken tasoisille pelaajille.

Ohjaajat:

Kokeneet ja innostavat valmentajamme ovat sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja innostavan ympäristön, missä jokainen lapsi voi kukoistaa ja oppia jalkapallon saloja. Valmennus perustuu positiiviseen kannustamiseen ja pelaajien yksilölliseen tukemiseen.

Treenitiedot:

Aika: Kesäkaudella maanantaisin
Paikka: tekonurmikenttä
Hinta: ilmainen

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista.

Ilmoittaudu mukaan:

Kausi starttaa toukokuun alussa!

Osallistumisen edellytyksenä on ainoastaan seuran jäsenyys. Ennakkoilmoittautumista tai -osaamista ei lapsilta vaadita. Varusteiksi voi ottaa mukaan vesipullon ja oman jalkapallon (jos löytyy). Treenit järjestetään joka säällä.

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?