Ulkojumppa

Ulkona suoritettava kiertoharjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kokea hauskaan ja motivoivaan harjoitteluun, joka sopii kaiken kuntoisille. Ulkotreenit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea energisen harjoittelun luonnon helmassa yhdessä muiden kanssa!  

Tuntien sisältö:

Ulkojumppa tuo vaihtelua perinteiseen sisäliikuntaan ja tarjoaa virkistävän tavan treenata. Treeni koostuu erilaisista liikkeistä, jotka suoritetaan peräkkäin aikarajan sisällä. Jokainen harjoitusvaihe haastaa eri lihasryhmät, pitäen treenin monipuolisena ja motivoivana.

Teemme yhdessä kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista sekä sykettä nostattavaa, reipasta liikuntaa. Jokainen tunti on erilainen, mikä pitää treenin mielenkiintoisena ja tuloksia tuovana.

Hiisien ulkojumppa aikuisille Lehtisaari

Kenelle sopii:

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat tehostaa kuntoaan ja samalla nauttia vaihtelevasta ulkotreenistä. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, voit säätää treenin intensiteetin omaan kuntoosi sopivaksi.

Ohjaajamme tukee ja motivoi sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Hän tarjoaa vaihtoehtoisia liikkeitä ja antaa henkilökohtaista ohjausta varmistaakseen turvallisen ja tehokkaan harjoittelun.

Nähdään maanantaisin ja polkaistaan viikko vauhdikkaasti käyntiin!

Treenitiedot:

Aika: 6.5.-17.6.2024 klo 18.00-18.45
Paikka: vihreillä telineillä tekonurmen vieressä
Hinta: 20eur / kausi

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään) 

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista. 

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautuminen avataan pian!

Ilmoittautumiset aikuisten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?