Tanssitunti

Tanssituntimme on suunniteltu aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille, jotka haluavat tutustua tanssiin harrastuksena sekä löytämään uuden iloisen tavan liikkua.

Tanssitunnilla yhdistyy monipuolisuus:

Tunti alkaa noin 15 minuutin kestävällä alkulämmittelyllä, joka sisältää pystyasennossa tehtäviä erilaisia helppoja askellus- ja tanssipainotteisia askellustekniikoita. Lisäksi mukana on erilaisia vahvistavia ja kehonhallinnallisia harjoitteita sekä liikkuvuus- ja venytysharjoituksia.  Lämmittelyn jälkeen keskitymme valittuun teemakohtaiseen tanssilliseen aiheeseen, joka vaihtelee viikoittain. Tunnin päätteeksi teemme rentoutusharjoituksen. Tunneilla voit aina tehdä harjoitteita oman tuntemuksesi mukaan kevennetysti.

Ohjaajamme:

Tanssitunnin vetäjä Paula Ikonen on valmistunut psykologian kandidaatiksi ja opettaa tällä hetkellä tanssia samalla kun hän kouluttautuu joogaohjaajaksi. Paulalla on laaja lajitausta tanssi- ja urheilumaailmasta. Hän arvostaa taidetta ja liikuntaa ja haluaakin tuoda hyvinvointia ihmisten elämään liikkeen ja tanssin kautta. Ohjelma vaihtelee viikosta toiseen, pitäen tunnit mielenkiintoisina. Paula korostaa yhdessä tekemistä, oppimista ja yhteisöllisyyden rakentamista. Tavoitteena on tarjota energinen tunti, joka kohottaa kuntoa ja mielialaa.

Kenelle kurssi sopii:

Tanssitunti sopii kaikille. Jokainen liike on muokattavissa omaan tahtiisi sopivaksi, joten voit osallistua juuri omalla mukavuusalueellasi. Tärkeintä on nauttia liikunnasta sekä musiikista ja tuntea itsesi virkistyneeksi tunnin päätteeksi. Tunneille voi osallistua yli 10-vuotias lapsi yksin tai aikuisen kanssa. Tunti sopii myös tanssillisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille aikuisille.

A Happy Woman Dancing on the Street

Kurssitiedot:

Aika: 11.3., 18.3., sekä 8.4., 15.4. ja 29.4. klo 18:00-19:00
Paikka: Lehtisaaren päiväkodin ja koulun liikuntasali
Hinta: 50eur / osallistuja

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista. 

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittaudu sivun ylälaidan sinisen ilmoittaudu-laatikon kautta.

Ilmoittautumiset lasten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?