Maanantain Circuit Training -ryhmä!

Circuit Training tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Hauskaa ja motivoivaa harjoittelua kunnon kohottamiseen!

Mitä on Circuit Training:

Circuit Training on intensiivinen harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät voima, kestävyys ja liikkuvuus. Treeni koostuu erilaisista liikkeistä, jotka suoritetaan peräkkäin aikarajan sisällä. Jokainen harjoitusvaihe haastaa eri lihasryhmät, pitäen treenin monipuolisena ja motivoivana.

Hiisien maanantain Circuit training

Kurssin sisältö:

Circuit Training -tunnit ovat suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltaisen harjoittelukokemuksen. Teemme yhdessä kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista sekä sykettä nostattavaa, reipasta liikuntaa. Jokainen tunti on erilainen, mikä pitää treenin mielenkiintoisena ja tuloksia tuovana.

Kenelle sopii:

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat tehostaa kuntoaan ja samalla nauttia vaihtelevasta treenistä. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, voit säätää treenin intensiteetin omaan kuntoosi sopivaksi. 

Ohjaaja:

Ohjaajamme tukee ja motivoi sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Hän tarjoaa vaihtoehtoisia liikkeitä ja antaa henkilökohtaista ohjausta varmistaakseen turvallisen ja tehokkaan harjoittelun.

Nähdään maanantaisin ja polkaistaan viikko vauhdikkaasti käyntiin!

Treenitiedot:

Aika: maanantaisin 15.1.2024.-6.5.2024 klo 19.00-20.00
Paikka: Lehtisaaren päiväkodin ja koulun liikuntasalissa
Hinta: 50 eur/kausi

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä myös Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista.

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautumiset aikuisten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?