Kesäliikkari

Hiisien perinteinen liikuntaleikkikoulu eli liikkari siirtyy keväällä ulos. Kesäliikkari on suunniteltu tarjoamaan iloista ja monipuolista liikuntaa alle kouluikäisille lapsille. Liikkarissa opitaan nauttimaan liikunnan riemusta leikkien ja pelaillen rennossa tunnelmassa.

Tuntien sisältö:

Kesäiikkari mahdollistaa liikunnallisen hetken ulkona, jossa yhdistyvät leikki, pihapelit ja erilaiset liikunnalliset harjoitukset sekä lajikokeilut. Kesäliikkari on suunniteltu innostamaan lapsia liikkumaan ja leikkimään ulkona ilolla (säässä kuin säässä) ja kehittämään samalla motorisia taitojaan. Kesäliikkari on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille.

Rohkaisemme lämpimästi vanhempia yhteiseen lenkkeilyyn ulkoliikkarin ajan Lehtisaaren rantareitillä.

Ohjaajat:

Kesäliikkarin ohjaajina toimivat liikkarista tutut ohjaajat Mikkis ja Otto.

Mikko-Samuli eli Mikkis on kokenut liikunnanohjaaja ja toimii liikkarin vetäjänä molemmissa ryhmissä. Ohjaaja luo turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja nauttia liikunnasta.

Otto on koulutukseltaan fysioterapeutti ja työskentelee valmentajana kuntosalilla. Oton vahvuuksina ohjaajana on kärsivällisyys ja järjestelmällisyys.

Children's Team Building on Green Grassland
Person Foot on Bench

Treenitiedot:

Aika: tiistaisin 14.5.-18.6.2024
Paikka: Lehtisaaren “punapilkku” -leikkipuistossa futiskentän takana
Hinta: 50 eur /kausi

Kesäliikkarissa on 1 ryhmä: 4–6-vuotiaat (2017–2020 syntyneet) klo 18:00-19:00. Ryhmään mahtuu max 16 lasta.

Hiisien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on maksettu seuran jäsenmaksu. Vuotuinen jäsenmaksu on: 10 EUR/henkilö tai 20 EUR/perhejäsenyys. Tilinumero FI07 1391 5000 0104 17. (Maksajan tiedot ja asuinpaikka viestikenttään)

Seuraa meitä Facebookissa ja pysy ajan tasalla tulevista tapahtumista ja treeniuutisista.

Ilmoittaudu mukaan:

Ilmoittautumiset lasten ryhmäliikunta

Kysyttävää ryhmäliikunnoista tai osallistumisesta?